Loading...
Pianoles 2018-11-11T21:51:37+02:00

Pianoles Haarlem

Joshua Aaron, een 25 jarige toetsenist & singer-songwriter uit Haarlem, geeft met veel enthousiasme en passie pianoles aan huis in Haarlem en omstreken aan kinderen en volwassenen. Joshua studeerde in juni 2017 af aan het Codarts conservatorium te Rotterdam, waar hij toetsen aan de popafdeling studeerde.

“In de door mij gegeven komen zowel ‘lichte muziek’ als ‘klassiek’, naar wens van de leerling, aan bod. In mijn lessen zitten we niet per se vast aan een bepaalde methode. We werken aan stukken, die de leerling zelf graag zou willen spelen en vanuit die wens komen onderwerpen uit bekende methodes naar voren, zonder vast te zitten aan de soms wat stoffige liedjes uit deze methodes. Ik schep in mijn lessen een balans tussen het spelen met akkoorden en het lezen van noten. Soms spelen we een popsong van de radio na en de andere week spelen we een stuk van blad. Daarnaast is er ruimte voor improvisatie of het componeren van een eigen stuk.
De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden(kinderen <6 jaar o.v.b.). Naast pianospelen, behandel ik algemene muziektheorie en solfège. Maar centraal in de lessen staat natuurlijk het creëren van heel erg veel plezier in het maken van muziek en het creëeren van een eigen stijl.”

Ik geef pianoles in Haarlem en omstreken. De lessen vinden aan huis plaats of op locatie, bij de docent thuis, op het onderstaande adres:
Gedempte oude gracht 63B, Haarlem

tarieven
referenties

“We vinden de lessen leuk en leerzaam en je gaat er echt door vooruit. Ik studeer 15 tot 20 min. per dag. Joshua legt alles begrijpelijk uit. Ik vind het leuk om liedjes van bekende artiesten te doen. Dat mag wel vaker. “

DAAN 11 jaar, Pianoles

Keyboard- en synthesizerlessen

In de hedendaagse muziek zijn verschillende toetsinstrumenten niet meer weg te denken. Hits van nu zitten vol met allerlei verschillende keyboardgeluiden. Naast lessen op piano biedt ik daarom ook lessen aan op keyboard of synthesizer. Deze lessen kunnen erg variëren. Met mijn huidige opleiding en mijn scriptie-onderzoek naar het verschil tussen analoge en digitale synthesizers heb ik veel kennis opgedaan over zowel digitale als analoge synthese en daarnaast heb ik een hammond-orgel thuis staan en kan er ook aandacht besteed worden aan het spelen op Fender Rhodes of Wurlizer.
​Deze keyboardlessen zullen plaatsvinden bij de docent thuis, te Gedempte oude gracht 63B, Haarlem. Een foto van de beschikbare toetsinstrumenten is hierboven te zien.

Aanmelden
Vrijblijvende proefles mogelijk…