Loading...
Pianoles 2020-04-01T18:08:21+02:00

Tot 28 april alleen digitale pianolessen mogelijk

Wegens de voorzorgsmaatregelen hebben wij besloten om de pianolessen online een vervolg te geven. Deze maatregel gaat in per vandaag en geldt tot in ieder geval 28 april. Klik op de button hieronder voor het bekijken van jou lesmateriaal.

Online lesmateriaal

Pianoles Haarlem

Joshua Aaron, een 25 jarige toetsenist & singer-songwriter uit Haarlem, geeft met veel enthousiasme en passie pianoles aan huis in Haarlem en omstreken aan kinderen en volwassenen. Joshua studeerde in juni 2017 af aan het Codarts conservatorium te Rotterdam, waar hij toetsen aan de popafdeling studeerde.

“In de door mij gegeven komen zowel lichte-  als klassieke muziek, naar wens van de leerling, aan bod. In mijn lessen zitten we niet vast aan een bepaalde methode. We werken aan stukken, die de leerling zelf graag zou willen spelen en vanuit die wens komen onderwerpen uit bekende methodes naar voren, zonder vast te zitten aan de soms wat stoffige liedjes. Ik schep in mijn lessen een balans tussen het spelen met akkoorden en het lezen van noten. Soms spelen we een popsong van de radio na en de andere week spelen we een stuk van blad. Daarnaast is er ruimte voor improvisatie of het componeren van eigen muziek.
De lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden (kinderen <6 jaar o.v.b.). Naast pianospelen, behandel ik algemene muziektheorie en solfège. Maar het belangrijkste is natuurlijk het creëren van heel erg veel plezier in het maken van muziek en het creëeren van een eigen stijl.”

De pianolessen via Joshua zullen toegespitst zijn op de hedendaagse interesses van de nieuwe generatie leerlingen.

Wegens vele aanmeldingen, werk ik sinds januari 2019 met twee collega’s. Twee jonge muzikanten, die beiden lichte muziek studeren aan conservatorium Haarlem. Mijn collega Wessel is een muzikaal duizendpoot en is doelbewust gericht op een brede muzikale ontwikkeling. Zijn focus ligt bij lichte muziek en improvisatie. Mijn collega David heeft een stevige traditionele basis en kan, indien gewenst, op een iets traditionelere wijze zijn lessen aanbieden. Ook bij hem licht de focus op hedendaagse muziek.

tarieven
referenties

Keyboard- en synthesizerlessen

In de hedendaagse muziek zijn verschillende toetsinstrumenten niet meer weg te denken. Hits van nu zitten vol met allerlei verschillende keyboardgeluiden. Naast lessen op piano biedt ik daarom ook lessen aan op keyboard of synthesizer. Deze lessen kunnen erg variëren. Met mijn huidige opleiding en mijn scriptie-onderzoek naar het verschil tussen analoge en digitale synthesizers heb ik veel kennis opgedaan over zowel digitale als analoge synthese. Daarnaast heb ik een hammond-orgel thuis staan en kan er ook aandacht besteed worden aan het spelen op Fender Rhodes of Wurlizer.
Indien een leerling interesse heeft zich te verdiepen in deze wereld, wordt aangeraden om les te nemen op een keyboard.

Aanmelden
Vrijblijvende proefles mogelijk…