Reizigersverhalen

Reizigersverhalen theatertour 2020

Na een succesvolle festivaltour in 2018 keert Reizigersverhalen terug met een theatertour vanaf begin 2020. Reizigersverhalen is een terugkerend concept bedacht door Joshua Aaron en na Reizigersverhalen “Heimwee & verlangen” is dit concept opgepikt door van Engelenburg theaterproducties. Januari 2020 gaat Reizigersverhalen “Hier, nu en nergens anders” in première in de Toneelschuur in Haarlem.

Speeldata
2019-08-30T18:36:02+02:00

5 Comments

 1. Tomás 10 oktober 2017 at 14:38

  Een ontzettend mooie, meeslepende en unieke avond! Persoonlijk met veel expressie. Zijn eigen werk aangevuld met een orkest, waarvoor hij zelf de muziek heeft geschreven.Een muzikale beleving die is blijven hangen!

 2. Chris van der Giessen 15 oktober 2017 at 16:04

  Wat een geweldige , mooie, sfeervolle avond . Heerlijke muziek van Joshua en naast hem een fantastische band en orkest . Het kon niet op en alles sloot naadloos in elkaar en zorgde voor een eenheid in muziek en verhaal. Knap gecomponeerd en geregisseerd door Josh . Ik zat die avond op het puntje van mijn stoel om niets te hoeven missen . Proficiat Josh met zo’n mooie voorstelling .

 3. Bas Aangeenbrug 21 oktober 2017 at 14:26

  Dat Joshua meesterlijk piano speelt, dat wisten we natuurlijk al langer. Ook dat hij je snoeihard kan raken met het gevoel dat hij in zijn liedjes en producties legt: pijnlijk mooi! Bij deze voorstelling waren we getuigen van een fantastische mix van alle talenten van Joshua: het was klein, het was groots, het drong door tot mijn ziel, kon als bezoeker Jos’ ziel haast aanraken, het was ook zo doordacht en compleet. Kippenvel vanaf de eerste seconde. Ik zou graag zien dat veel meer mensen van deze prachtige show kunnen genieten! Een tien met een griffel en een gniffel. Ga zo door Jos!

 4. Mart van Veen 25 oktober 2017 at 14:09

  Joshua Aaron wat een geweldige show waar alles in zat: gevoel muzikaliteit origineel en meeslepend. Alle soorten toetsen waren er en jij bespeelde deze met hart en ziel.
  Ik weet zeker dat jij een groot artiest bent!

 5. Freek 25 oktober 2017 at 17:08

  Joshua weet niet alleen mooie muziek te maken, maar ook een verhaal over te brengen. Het verhaal en de muziek worden zo tot meer dan wat ze zouden zijn als ze los van elkaar werden overgebracht, 1+1=3!

Leave A Comment