Was ik maar een kat

“Met veelal instrumentale composities en improvisaties, filmisch en verhalend en visueel ondersteund neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld.”

Ambient-electronic tunes en neo-klassieke pianomuziek, ondersteund door visuals en spoken word vertellen het verhaal. Met thema’s als loyaliteit, perfectionisme en niet kunnen loslaten toont de kat een spiegel aan de mens. De voorstelling wordt namelijk verteld vanuit het perspectief van een kat. 

“was ik maar een kat, dan kon ik het zo van me afschudden”

Portfolio
Op zondag 13 november verraste Joshua Aaron zijn publiek tijdens de try-out van zijn nieuwe voorstelling in wording: “Was ik maar een kat”
In de foyer en rondom theater de kampanje Den Helder gonste veel lof over het nieuwe werk van Joshua.
“De verrassing van de middag”
“relaxed, meditatief en rustgevend”
“het raakt” 
“Ze klinken als een heel orkest, maar zijn maar met z’n drietjes” 

Verschillende stemmen met uitingen als “ik moet de verwarming lager zetten” of “ik wil meer uren in de dag” vermengen zich met de muziek en vormen een duidelijke boodschap: We moeten en willen te veel en maken ons vaak te druk.

“We leven ons leven alsof we er negen hebben.”

De muziek uit de voorstelling wordt gebundeld tot een gloednieuw album genaamd “nine lives”. Het album wordt begin 2024 gelanceerd.

Joshua gaat met zijn voorstelling langs colleges en middelbare scholen om met tieners en twintigers in gesprek te gaan over wat hun bezig houdt, of ze het ook allemaal zo druk hebben of zich druk maken en of ze daar iets over willen delen. Hij vat hiermee een boodschap van velen in een uiteindelijk avondvullende voorstelling. Door jongeren persoonlijk bij de voorstelling te betrekken hoopt Joshua tevens een jongere generatie naar het theater te krijgen voor zijn voorstelling. 

Op 23 maart voor het eerst avondvullend te zien in het Ledeltheater te Oostburg. 

Komende events

Alle events

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

    Instagram