Was ik maar een kat

“Met veelal instrumentale composities en improvisaties, filmisch en verhalend en visueel ondersteund neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld.”

“Geïnspireerd op verhalen uit de bestseller “reisverslag van de kat” gebruikt Joshua muziek als tool om een verhaal te vertellen. Met thema’s als loyaliteit en loslaten toont Joshua een weerspiegeling van de kat en de mens. Katten zijn eigengereid, doen waar ze zin in hebben en schudden van zich af wat ze niet bij zich willen dragen.”

“was ik maar een kat, dan kon ik het zo van me afschudden”

Portfolio
Op zondag 13 november verraste Joshua Aaron zijn publiek tijdens de try-out van zijn nieuwe voorstelling in wording: “Was ik maar een kat”
In de foyer en rondom theater de kampanje Den Helder gonste veel lof over het nieuwe werk van Joshua.
“De verrassing van de middag”
“relaxed, meditatief en rustgevend”
“het raakt” 
“Ze klinken als een heel orkest, maar zijn maar met z’n drietjes” 

Met verschillende stemmen over de speakers met uitingen als “ik moet de verwarming lager zetten” of “ik wil meer uren in de dag” vermengde Joshua zijn nieuwe muziek met een duidelijke boodschap; We moeten en willen te veel en maken ons vaak te druk.
Voor de 1e try-out op 13 november jl. vroeg hij verschillende mensen uit zijn omgeving om de dingen die men moet en die men graag zou willen als Voice memo in te spreken. 

Joshua is van plan om met zijn voorstelling langs colleges, middelbare scholen te touren en met tieners en twintigers in gesprek te gaan over wat hun bezig houdt, of ze het ook allemaal zo druk hebben of zich druk maken en of ze daar iets over willen delen. Daarnaast wil hij vreemden op straat aanspreken om hier het dialoog over aan te gaan. Hij vat hiermee een boodschap van velen in een uiteindelijk avondvullende voorstelling. Door jongeren persoonlijk bij de voorstelling te betrekken hoopt Joshua tevens een jongere generatie naar het theater te krijgen voor zijn voorstelling. 

Op 23 maart voor het eerst avondvullend te zien in het Ledeltheater te Oostburg. 

In het najaar van 2023 tourt de voorstelling langs Nederlandse theaters. 

In de zomer van 2023 wil Joshua zijn voorstelling aan zoveel mogelijk mensen tonen en daarmee promotie maken voor de landelijke theatertour.  

Komende events

https://www.facebook.com/events/638062271267054

Everybody! We’ll be playing our first full length VAYY house concert during an intimate evening at a special location in Haarlem.
START: 8pm
PRICE: €15,-
LOCATION: Haarlem (address disclosed upon sign up below)
The evening will be opened by Joshua Aaron with a few brand new songs! We’re super excited to create another beautiful experience and moment with you.
Tickets are limited so if you want to come make sure to sign up here to secure your spot: https://forms.gle/7GCUKtcRutj4rdXJ7

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

    Instagram