Was ik maar een kat…

                                                                      …dan had ik 9 levens

“Met instrumentale composities en improvisaties neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld.”

Joshua Aaron is een gepassioneerd componist, song-writer, wereldreiziger en bovenal is hij gek op katten. De voorstelling ‘Was ik maar een kat’ is een ode aan de kat. Met thema’s als loyaliteit, perfectionisme en niet kunnen loslaten toont de kat hem een spiegel. Katten zijn eigengereid, doen waar ze zin in hebben en schudden van zich af wat ze niet bij zich willen dragen.

Ambient-electronic tunes met synthesizers, viool & percussie en neo-klassieke pianomuziek, ondersteund door visuals en spoken word vormen samen een aantrekkelijke voorstelling voor jong en oud.

Tijdens de voorstelling zijn verschillende  stemmen te horen met uitingen, die iedereen zal herkennen. Samen met de muziek vormt dit een duidelijke boodschap: We moeten en willen te veel en maken ons vaak te druk. We leven het leven alsof we er negen hebben.

Verwacht virtuoos toetsenwerk, delicate vioolklanken en de bombastische beats tijdens deze muzikale vertelling, waar spoken word, visuals en muziek helemaal in elkaar zijn verweven.

De muziek uit de voorstelling wordt gebundeld tot een gloednieuw album genaamd “nine lives”. Het album wordt in 2024 gelanceerd.

Publieksreacties

“De verrassing van de middag”
“relaxed, meditatief en rustgevend”
“het raakt” 
“Ze klinken als een heel orkest, maar zijn maar met z’n drietjes” 

THEATERTOUR 2023-2024

Meer info

Verlengd tot eind 2024

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

    Alle events
    Instagram